uvjeti sudjelovanja

 1. UVJETI SUDJELOVANJA
  1. Opće informacije o humanitarnoj akciji

Humanitarna akcija 30 sekundi za djecu je u organizaciji Lifecare Essentials d.o.o., Zagreb, pod pokroviteljstvom našeg brenda B!TONIC. Cilj ove humanitarne akcije je motiviranje ljudi na izradu, odnosno snimanje vlastitog videa gdje u 30 sekundi rade čučnjeve, te taj isti video objave na svojim društvenim mrežama i potaknu svoje prijatelje da učine isto. B!TONIC će za svaki čučanj u videu donirati 1 HRK bolnicama u Šibeniku ili Vinkovcima, a videa i objave sudionika akcije će koristiti za vlastite promotivne aktivnosti kao što je prijenosom (resharing) objava sudionika na društvenim mrežama, vlastitoj mrežnoj stranici, drugim medijima i na drugi način.

S obzirom na to da je cilj akcije promocija organizatora korištenjem objava sudionika akcije, objava osobnih podataka kao što je snimka, ime i prezime, naziv profila na društvenim mrežama i tome slično, nužni su za sudjelovanje u akciji, te se svi potencijalni sudionici ovim putem pozivaju ne sudjelovati u akciji ako ne pristaju na objavu navedenih osobnih podataka u ovdje navedene svrhe.

S obzirom na to da se akcija provodi na društvenim mrežama, tehnički je nemoguće od svakog sudionika zatražiti pisani pristanak na korištenje njihovih osobnih podataka, pa se suglasnost na korištenje osobnih podataka daje tako da sudionik postupi prema uputama za sudjelovanje u akciji.

  1. Tko može sudjelovati?
 1. Sudjelovati može svaka osoba koja je prije početka humanitarne akcije navršila 14 godina života.
 2. Sudionik treba izraditi video na kojem u roku od 30 sekundi treba izvoditi čučnjeve u prilici i na način koji je dostojanstven i koji je u skladu s namjenom akcije, te taj video objaviti na svojoj društvenoj mreži s oba hashtaga: #30sekZaDjecu i #btonicHrvatska.
 3. Video mora biti objavljen s oba spomenuta hashtaga u periodu od najmanje 1.12.2018. do 14.12.2018.
  1. Tko ne može sudjelovati?

Grupe koje snime video sa više od dvije osobe istovremeno, računat će se kao jedna osoba.

*kontakt organizatora: office@btonic.hr

  1. Isključenja

Lifecare Essentials d.o.o. iz akcije ima pravo isključiti sljedeće:

 1. osobe koje se ne pridržavaju gore navedenih uvjeta
 2. osobe koje nisu stvarne
 3. osobe koje na bilo koji neprimjereni način svojim sudjelovanjem diskreditiraju sebe, ovu akciju ili njezine organizatore ili treće osobe ili vrijednosti

->ISKLJUČENE OSOBE NEMAJU PRAVO NA ŽALBU NA ODLUKU O ISKLJUČENJU IZ AKCIJE<-

  1. Vremenski period sudjelovanja

Humanitarna akcija 30 sekundi za djecu započinje 1.prosinca 2018.godine u 00:01 sati te završava 14. prosinca 2018. u 23:59. Objavljene snimke će se uvažiti samo ako su ispunjeni svi uvjeti sudjelovanja i navedeni period trajanja humanitarne akcije.

  1. Promjene i prekid natjecanja

Lifecare Essentials d.o.o., Zagreb zadržava pravo da promjeni ili obustavi humanitarnu akciju u cijelosti ili njene određene dijelove. Također isto vrijedi za nemogućnost osiguranja humanitarne akcije zbog tehničkih poteškoća ili pravnih ograničenja.

  1. Pristanak na uvjete

Sudjelovanjem u akciji sudionik je suglasan sa svim uvjetima u cijelosti.

2. UVJETI PONAŠANJA I POVREDA PRAVA VLASNIŠTVA TREĆEGA

 1. Sudionici daju suglasnost da njihovi podaci, video uratci, fotografije budu korišteni u svrhu medijskog eksponiranja od strane organizatora humanitarne akcije. Sudionici odgovaraju za svoje snimke i fotografije koje javno objavljuju. Organizator ne preuzima odgovornost za objavljivanje fotografija i videa sudionika niti uvažava eventualne prigovore trećih osoba. Također, organizator ne preuzima kaznenu ni bilo kakvu pravnu odgovornost za objave od strane sudionika.
   1. OGRANIČENJE OD PRAVNE ODGOVORNOSTI

Lifecare Essentials d.o.o. iz bilo kojeg pravnog razloga ne preuzima nikakvu vrstu naknade za nastale štete prema Lifecare Essentials d.o.o., njezinim zaposlenicima i izvršnim pomoćnicima u provedbi humanitarne akcije. Svaki sudionik snosi odgovornost za svoju objavu i sve podatke vezane uz nju. Lažne i netočne informacije će biti uklonjene. Lifecare Essentials d.o.o. se odriče odgovornosti za sve objavljene poveznice na nepoznatim internet stranicama. Prilikom objave poveznice nisu bili vidljivi protupravni akti. Ukoliko takva poveznica bude uočena, ista će biti odmah i uklonjena.

   1. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA
 1. Svi sudionici humanitarne akcije pristaju na to da njihove objave budu medijski popraćene od strane organizatora.
 2. Osobni podaci* svakog sudionika humanitarne akcije biti će arhivirani od strane Lifecare Essentials d.o.o. u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka.

*Korisničko ime(Facebook)

 1. Svaki korisnik ima pravo zatražiti na uvid osobne podatke koje je Lifecare Essentials d.o.o. pohranio, te zatražiti iste pisanim putem, kao i tražiti njihovo brisanje i drugo.
   1. OSTALO

Završni iznos prikupljen ovom humanitarnom akcijom ne smije prijeći iznos od 5.000 eura u protuvrijednosti u kunama po tečaju koji odabire organizator.

   1. UPUTE I SMJERNICE – FACEBOOK
 1. Međusobni odnos sudionika humanitarne akcije i organizatora definiran je općim uvjetima korištenja.
 1. Sudionici se odriču potraživanja prema Facebooku za objave vezane uz humanitarnu akciju.
 1. Humanitarna akcija nema nikakav odnos vezan uz Facebook.com. Facebook.com ne sudjeluje u organiziranju humanitarne akcije niti je sponzorira.
 1. Sva pitanja vezana uz humanitarnu akciju molimo da dostavite Lifecare Essentials d.o.o., a ne Facebooku.
   1. ZAKLJUČNI UVJETI

Svaki puni čučanj: 1 HRK.

Trajanje: 30 sekundi za djecu.

Svakim čučnjem pomažeš u ispunjenju božićnih želja oboljeloj djeci.

30 sekundi za djecu – ovako sudjeluješ:

 • Snimi video u kojem tijekom 30 sekundi radiš čučnjeve
 • Video objavi na svom Facebook profilu s oba hashtaga: #30sekZaDjecu i #btonicHrvatska.